Alikategoria: kutsu.Luettu: 3 kertaa. Osuttu: 4 kertaa. Fontin koko: pienennä - suurenna

YRITYSTEN JOHTAJILLE (näky)

Kaksi tapaa palvella Jahushuaa:

1. Oli hyvin menestyvä suomalainen yritys, joka teki huipputeknologian tuotteita. Yrityksen sisällä oli salainen projekti, josta eivät tienneet muut kuin ne kaksi 30-40 vuotiasta, hyvinpukeutuvaa miestä, jotka omistivat bisneksen. He pyörittivät projektia työajan ulkopuolella. He kertoivat minulle lahjoittavansa osan firman voitoista Israeliin suuntautuvaa hengellistä työtä varten. He kutsuivat minut johtajien meeting huoneeseen, jossa he esittelivät minulle yksityiskohtaisesti powerpoint esityksenä Israel-työn strategian, jonka jälkeen he näyttivät filmin Israeliin kohdistuvasta avustustyöstä.

2. Oli metallialan yritys, jonka työntekijät tulivat luokseni ja kertoivat omistajasta seuraavaa:Pomo on erittäin hyvä piirtämään ja suunnittelemaan metallialan tuotteita, vaikka ei ole siihen mitään koulutusta saanut. Hän on itse opetellut kaikki taidot.

Työntekijät toivat minulle firman moton luettavaksi. Siinä luki: Isäni on Jumala. Koska Hän on Jumala, niin meillä ei ole mitään hätää.

Firman johtaja tuli luokseni. Hän oli noin 40 vuotias, tummatukkainen mies. Hän kävi tervehtimässä minua, mutta sanaakaan sanomatta meni takaisin töihin. Hän halusi olla esimerkillinen työn teossa kaikille alamaisilleen. Hän oli vaatimaton käytökseltään ja ahkera tekemään töitä.

Kävelin hänen perässään halliin, jossa hitsaus- ja sulasta metallista irtoavat kipinät sinkoilivat vasemmalla sijaitsevasta työkohteesta. Peitin silmäni, koska kirkkaus oli niin suuri ja suojauduin kipinöiltä katoksen alle.

Julkaistu 2012 - 2014

Mauno K.

Muokattu 08.10.2017

Jaa tämä artikkeli Facebookissa:
Jaa

Muita sinua mahdollisesti kiinnostavia artikkeleita:
saatanan peli - Ilosanoma opetus - Egyptin prinssi - Saastaisuudesta - Kaikki saavat laulaa
Keskustelu kategoriassa Yleiset, johon tämä artikkeli kuuluu
Keskustelua pyörittää Disqus