Alikategoria: israelia etsitään.Luettu: 47 kertaa. Osuttu: 5 kertaa. Fontin koko: pienennä - suurenna

Oikean käden poika

Rukoile: Minä kiitän Sinua YHWH että Sinä olet tänä hetkenä antanut minun käsittää Sinun määräämäsi salaisuuden tulkinnan, kiitos että yhäti avaat minun silmäni ja korvani kuulemaan ja näkemään Sinun kirkkautesi kunniaksi. Amein.

 

Juudalle tulee olemaan shokki kun hän huomaa että Joosef on elossa ja hänen edessään. Tämä tapahtuu kun Juuda osoittaa suurempaa rakkautta oikean käden poikaan Benjaminiin. Silloin hänen silmänsä aukeavat veljelleen.

-

Kun Joosef huomaa Juudan rakkauden Benjaminia kohtaan, riisuu hän Egyptin kaavun ja paljastaa itsensä Juudalle. Ja Joosef ollen Egyptin toiseksi korkein valtias korvaa Juudalle ja isälleen kaikki heidän menetyksensä ja menee näkemään isäänsä, jolle hän takaa omaisuuden Egyptistä, sekä kutsuu hallitsemaan Egyptiä.

-

Kaikki tämä alkaa kun maassa on nälänhätä ja Israel lähettää poikansa hakemaan ruokaa Egyptin valtiaalta joka on ottanut sitä varastoon.
Israel ei kuitenkaan saa ruokaa koska oikean käden poika ei ole mukana, Joosefille kelpaa vain Benjamin jonka hän nuoruudessaan tunsi, mutta jonka näöstä ja terveydestä hän halusi tietää.
Israel ei suostunut kuitenkaan päästämään Benjaminia ennenkuin Juuda takasi oman henkensä Benjaminista.

-

Ennenkuin veljekset toistamiseen jättivät Egyptin, kätki Joosef erityisen kuppinsa Benjaminin kantamisiin, olemaan mukamas ryöstösaalista. Heidät pysäytettiin matkalla ja tutkittiin missä kuppi oli, se löytyi Benjaminilta. Kuppi edusti epäjumalanpalvelusta ja taikuutta jota Israel luuli myös Joosefin harjoittavan.

-

Nyt Juudan täytyi todella taata Benjamin ja hän anoo Joosefilta armoa.

--

Lue kunnes silmäsi avautuvat ja korvasi aukenevat, sillä tässä on suuri salaisuus selitettynä pian seuraavalle rikkauksien vuosille.

Joel

Jaa tämä artikkeli Facebookissa:
Jaa

Muita sinua mahdollisesti kiinnostavia artikkeleita:
Shavuot-saarna - Jumalan pasuuna - Heimojen jalokivet
Keskustelu kategoriassa Yleiset, johon tämä artikkeli kuuluu
Keskustelua pyörittää Disqus