Alikategoria: kutsu.Luettu: 16 kertaa. Osuttu: 4 kertaa. Fontin koko: pienennä - suurenna

LÄHDEMME MATKAAN


Kiitos kaikille niille esirukoilijoille, jotka ovat tunnistaneet elämässämme Pyhän Hengen työn. Rabbi Jahushua on puhunut besoran viemisestä tämän kansan keskuuteen, ja meillä on halu lähteä liikkeelle viemään sitä. Riittää, että Suomessa on ihmisiä, jotka pyytävät Hänet tulemaan meidän mukanamme.

Emme ole työkeskeisiä, vaan suhdekeskeisiä, sillä Jahushua (Jeshua) Messiaan tunteminen on meille keskeisintä. Pyhän sanan profeetallisen opettamisen työ on välttämätöntä, sillä sen kautta Pyhä Henki rakentaa orastavaa taivasten kuningaskunnan seurakuntaa (1 Kor. 9:16-17). Emme ole työn orjia, vaan Jahushuan orjia ja vapaita palvelemaan, kuten Hän tahtoo. Ja palvelustehtävässämme on aina ollut profeetallisuus mukana, niin kuin olette sen varmasti huomanneet.

Itse (Mauno) pyrin liikkumaan Elohimin antamassa viisauden ja ilmestyksen Hengessä, ja opetan Häneltä saamiani profeetallisia opetuksia. Eniten kaipaan vaimoni kanssa ylistämistä, laulamista, rukoilemista ja olemista teidän kanssanne. Rakentukaamme Elohimin rakkaudessa täydellistä ykseyttä kohti, joka on Elohimin suunnitelma taivasten kuningaskunnassa.

Tällä hetkellä JHWH'n antama näky koskee kotikokouksia tai pienimuotoisia kokouksia, joissa on osallistamisen ja jakamisen meininki, joiden kaltaisissa kokoontumisissa Pyhät kirjoitukset meitä neuvovat osallistumaan.

Vaimoni on palvellut Rabbi Jahushuaa saamansa näyn suuntaisesti. Teija-vaimoni työ on ensisijaisesti rukoilla Pyhän Hengen antamalla auktoriteetilla, että uskovien ihmisten sairaudet ja taudit pakenevat. Luotamme siihen, että Pyhä Henki jakaa näissä rukoustilanteissa pyhiä lahjoja ihmisten tarpeiden mukaan. Toiseksi, Teijan tehtävä on Elohim'in antamien ilmestysten avulla ohjata, opettaa ja julistaa Pyhiä kirjoituksia, sekä kehottaa, rohkaista ja myös ojentaa kuuliaisuuteen pyhää Sanaa kohtaan.

Jos janoatte Pyhän Hengen vaikuttaman rakkauden vaikutusta, - toimintaa ja - sanomaa, joka kirkastaa yksin Elohimin Poikaa, Rabbi Jahushuaa, pyytäkää Häntä tulemaan, sillä Hän tulee meidän kanssamme. Vaimollani ja itselläni on suosittelijana taivasten kuningaskunnan Rabbi Jahushua (Jeshua). Me olemme Hänen opettamia oppineita, ja Hän on kirjoittanut vapauden Tooran sydämiimme, jossa rakkauden hengessä opetamme, ja Pyhä Henki kirjoittaa opetuksia ihmisten sydämiin (2 Kor. 3:3).


Teistä monet tunnette minut opetusten hengen perusteella. Te tiedätte, että tehtävämme on välittää Pyhän Hengen antamia opetuksellisia ilmestyksiä taivasten kuningaskunnasta. Ne ovat opetuksellisia sanomia Hänen sydämeltään.

Ottakaa meihin yhteyttä sähköpostitse. Kaikki te, jotka olette sitä mieltä, että tarvitsette taivasten kuningaskunnan opetusta, ottakaa yhteyttä. Sovitaan käytännön järjestelyistä ja aikatauluista. Myös ulkomailta olevat kutsut otetaan vastaan.

Mauno ja Teija K.
sophrim@israelinhuone.com

LÄHDEMME MATKAAN

Monet lukijoista ovat kovin odottaneet sitä, milloin Rabbi Jahushua lähettää meidät matkaan. Kiitos kaikille niille esirukoilijoille, jotka ovat tunnistaneet meidän elämässämme Pyhän Hengen työn. Rabbi Jahushua on puhunut besoran viemisestä tämän kansan keskuuteen ja meillä on halu lähteä liikkeelle viemään sitä.

Emme ole työkeskeisiä, vaan suhdekeskeisiä, vain Jahushuan Messiaan tunteminen on meille keskeisintä. Hengellinen työ ei ole meille itseisarvo tai status, jonka kautta meitä kenties arvostetaan, vaan työ on välttämätön väline, jonka kautta Pyhä Henki rakentaa seurakuntaa (1 Kor. 9:16-17). Emme siis ole työn orjia, vaan Jahushuan orjia, eli vapaita palvelemaan, jos ja kun Hän niin tahtoo. Ja palvelustehtävässämme on aina ollut profeetallisuus mukana, niin kuin olette sen varmasti huomanneet.

Itse (Mauno) pyrin liikkumaan hengessä Elohim'in antamalla vahvimmalla vahvuusalueellani ja opettaa ilmestyksessä annettua profeetallista sanaa. Mutta, eniten kuitenkin kaipaan ylistämistä, laulamista, rukoilemista ja olemista teidän kanssanne, yhdessä vaimoni kanssa, olemmehan työpari. Rakentukaamme rakkaudessa täydellistä ykseyttä kohti, joka on Elohim'in suunnitelma Kuningaskunnassa.

Tällä hetkellä JHWH'n antama näky koskee kotikokouksia tai pienimuotoisia kokouksia, joissa on osallistamisen ja jakamisen meininki, johon Pyhät kirjoitukset meitä neuvovat.

Vaimoni alkaa palvella Rabbi Jahushuaa saamani näyn suuntaisesti. Teija-vaimoni työ on ensisijaisesti rukoilla Pyhän Hengen antamalla auktoriteetilla uskovien ihmisten sairauksien ja tautien pakenemisen puolesta. Luotamme siihen, että Pyhä Henki jakaa näissä rukoustilanteissa ihmisten tarpeiden mukaan. Toiseksi Teijan tehtävä on Elohim'in antamien ilmestysten avulla opettaa ja julistaa Pyhiä kirjoituksia.

Vaimoni julistuksen focuksena on ilmestys, jonka hän hiljattain näki. Siinä Jahushua riippui ristillä ruoskittuna ja täysin runneltuna, henkensä antaneena.

Rabbi Jahushua suosittelee tämän näyn kautta vaimoani ja minua kaikille uskoville ryhmille Suomessa (1 Kor. 2:2), jotka janoavat Pyhän Hengen vaikutusta, toimintaa ja sanomaa, joka kirkastaa yksin Elohim'in Poikaa, Rabbi Jahushuaa. Vaimollani ja itselläni on suosittelijana yksin Pyhä Henki ja Hänen antamat kirjoitukset sydämissämme, joita ihmiset lukevat (2 Kor. 3:3).

Tuntuisi kornilta suositella itseäni, mutta kyllä te minut ja kujeeni tunnette opetusteni hengen ja sielun perusteella. Te tiedätte, että tehtäväni on välittää Pyhän Hengen antamien ilmestyksien kautta opetuksellisia sanomia Hänen sydämeltään.

Pyydämme teitä veljet ja sisaret ottamaan meihin yhteyttä sähköpostitse. Kaikki te, jotka olette sitä mieltä, että 'meidän ryhmämme tarvitsee Pyhän Hengen paloa ja Israelin huoneen opetusta', ottakaa meihin yhteyttä. Sovitaan käytännön järjestelyistä ja aikatauluista. Myös ulkomailta olevat kutsut otetaan iloiten vastaan.

Olemme kovin innokkaita tutustumaan rakkaisiin veljiimme ja sisariimme tässä maassa.

Mauno ja Teija K.

sophrim@israelinhuone.com

Jaa tämä artikkeli Facebookissa:
Jaa

Muita sinua mahdollisesti kiinnostavia artikkeleita:
Esra, UT:n Shaul - Prinsessa ja Sulhanen
Keskustelu kategoriassa Yleiset, johon tämä artikkeli kuuluu
Keskustelua pyörittää Disqus