Alikategoria: juhlat.Luettu: 20 kertaa. Osuttu: 3 kertaa. Fontin koko: pienennä - suurenna

Huomautus: Artikkelin kirjoittaja vastaa vain omista kirjoituksistaan, eikä jaa automaattisesti mitään näkemystä tai kantaa muiden sivustolla kirjoittavien kanssa.

Herran Sana jonka Hän minulle toi.

Joosef pelasti Egyptin kuolemalta, ja samoin pelasti Jahshua maailman kuolemalta. Joosef opetti Egyptiläisiä rakentamaan ja parantamaan, ja samoin Jahshua opetti ihmisiä tekemään. Egypti kääntyi kuitenkin pian Joosefin kansaa vastaan, ja samoin kääntyi maailmakin Israelia vastaan, "kristityt" etummaisena. Egypti unohti Joosefin kansallisuuden ja taidollisuuden, ja samoin kristitytkin unohtivat Jahshuan olevan juutalaisten Kuningas, ja hylkäsivät Hänen opetuksensa (Torah=heb. opetukset).

Egypti opetti Israelille Jumalan tahdon vastaista elämää, samoin teki koko maailma. Egypti tappoi Israelin lapset, mukamas vakauden uhkana, samoin tekivät ainakin Espanja, Saksa ja Venäjä, "kristittyjen" kaikella tuella. Egypti laittoi Israelilaiset orjuuteen ja esti oikean Jumalan palveluksen, ja samoin "kristityt" kahlitsivat Israelin, estivät lailla YHVH:n palveluksen, Sabatinkin. Ja opettivat Israelin lapsia laittomuuteen, hylkäämään Liiton.


Mutta Jumala ei katsonut tätä sivusta, Hän nosti esiin Israelille profeetan, joka opettaisi heille Hänen Lakinsa. Samoin on Herra nostanut vedestä (Mooses), kansain keskeltä, oikeita opettajia, jotka eivät kuuntele maailmallista uskonnollisuutta, vaan opettavat Herran Lakia.


Herra käski Moosesta varoittamaan Egyptiä, koska Hän oli lopen kyllästynyt Israelilaisten pieksentään. Samoin on Herra lähettävä profeettansa varoittamaan kaikkia niitä jotka ovat uskaltaneet koskea Hänen silmäteräänsä.
Egypti ei kuitenkaan kuullut Moosesta, ja maailma ei ole kuuleva Hänen profeettainsa ääntä. Sen sijaan Egypti asetti lisää rajoituksia Israelille, samoin on maailma vielä yrittävä ahdistaa Herran Kansaa.

Mutta YHVH Herra rankaisi Egyptiä kaikkinaisilla ankarilla vitsauksilla, kunnes Egypti lopulta suostui päästämään Israelin vapauteen. Samoin on Herra uhannut hävittää jokaisen kansakunnan joka on uskaltanut koskea Hänen silmäteräänsä (Isa 10:25,13:9,34:1-8,43:4,60:12,Eze 20:34,Zec 2:8-9,Mic 5:8), että Israel pääsisi ja ymmärtäisi lähteä vapauteen. Saaret ja laaksot siirtyvät paikaltansa ja Hän tekee ihmiset harvinaisemmaksi kuin Oofirin kullan, koska he ovat tehneet syntiä Häntä ja Hänen Kansaansa vastaan. Ja Herra osoitti Egyptin epäjumalat voimattomiksi, ja samoin on Hän osoittava, että Hänen on koko maa ja kaikki mitä siinä on tulevaisuudessakin.

Ja niinkuin Hän kokosi Israelin Egyptistä, on Hän kokoava Kansansa Luvattuun Maahan, jättäen ensimmäisen Exoduksen tyystin varjoonsa. Egyptin rikkaudet tulivat Israelille, ja samoin on kaikki mikä kansakunnilla parasta on, tuleva Israelin lapsille. Herra hukutti Egyptin armeijan mereen, ja samoin Hän on hävittävä kaikkien niitten kansain armeijat jotka yrittävät estää Israelin paluun Luvattuun Maahan. Ja Israelissa Hän on hallitseva Israelia, sitä ainoata jonka Kuningas Hän on, vaikka monet muuta luulevatkin.Joel 18.4.2011 (Aviv 15)

Jaa tämä artikkeli Facebookissa:
Jaa

Muita sinua mahdollisesti kiinnostavia artikkeleita:
Paimenet - Juutalainen perimä - Kaikki saavat laulaa - Hänen tuntemisensa
Keskustelu kategoriassa Yleiset, johon tämä artikkeli kuuluu
Keskustelua pyörittää Disqus