Alikategoria: kutsu.Luettu: 21 kertaa. Osuttu: 1 kertaa. Fontin koko: pienennä - suurenna

Näky

Näky Messiaan Taivasten kuningaskunnan Ruumiista paikallisena, kunkin kaupungin tai kunnan sisällä olevana, ja maailmanlaajuisena seurakuntaykseytenä, on ollut JHWH'lta saatu näky ja visio, koko uskossa oloni ajan.

Näky Messiaan Taivasten kuningaskunnan morsiamesta, jossa onkoko ruumiin täyteys yhdessä, yhtenä taivaallisena joukkona, Jeshuan Messiaan JHWH'naan (Herran Nimi) tuntevana joukkona, on odottanut aikaansa . . . Muttase on täyttä totta, aivan kuin kaikki muutkin JHWH:n Sanan mukaiset näyt javisiot! AMEN.

Näyn ja vision mukaan Messiaan taivasten kuningaskunnan maanpäällinen seurakuntaruumis muodostuu lopun aikoina kaikista niistä ylhäältä uudesti syntyneistä hebrealaisista ja heihin liittyneistä, eli messiaanisista, jotka eivät häpeä Häntä, joka on Ruumiin Pää; Jeshuaa Messiasta; eivätkä laiminlyö Hänen Ruumiinsa paikallisia jäseniä, vähäisimpiäkään.

Jeshua Messias tuntee omansa ja Hänen omansa tuntevat Hänet, niin kuin isä tuntee pojan ja poika isän.

Ja tähän tuntemiseen liittyy voimakkaasti se, että ruumiinsa jäsenet toimivat yhdessä, auttavat toisiaan; erityisesti vähempiosaisia; harrastavat vieraanvaraisuutta, jakavat omastaan toisille, jne.

Ruumis tulee toimimaan tiiviissä yhteydessä paikallisiin jäseniin.Ei niin, kuten tällä hetkellä: jäsenet ovat irrallaan muista paikallisen ruumiin jäsenistä; EI, VAAN YHDESSÄ RAKENTUEN JA RAKENTAEN, toimien Pyhässä Elohimin (Jumalan) Hengessä käyttäen niitä Hengen virkoja ja armolahjoja, joita Adonai meille Armossaan on suonut ja suo!

Teija K., julkaistu v. 2009

editoitu 23.01.2018

Jaa tämä artikkeli Facebookissa:
Jaa

Muita sinua mahdollisesti kiinnostavia artikkeleita:
Parantajaenkelit - Perimätietoa vai totuutta
Keskustelu kategoriassa Yleiset, johon tämä artikkeli kuuluu
Keskustelua pyörittää Disqus