Alikategoria: pelastusasiat.Luettu: 48 kertaa. Osuttu: 5 kertaa. Fontin koko: pienennä - suurenna

Kuinka tulet uskoon?

Pelastavalla uskolla en tarkoita nykyajan kristillistä uskoa, vaan taivasten kuningaskunnan uskoa.

Avannosta ryömitään jään päälle ja tulipalosta pyritään ulos. Tätä sanotaan pelastautumiseksi. Yleensä normaalilla sielun ja järjen voimilla varustettu ihminen HALUAA pelastua ja hän tekee kaikkensa pelastuakseen hengenvaarasta, mutta tätä ei nykyajan kristitty ymmärrä tehdä.

Voitko tulla taivasten kuningaskunnan uskolle kuuliaiseksi ja lähteä kulkemaan pelastuksen tietä kohti?

Jahushua sanoi: "Kaikki, minkä Isä antaa minulle, tulee minun tyköni; ja sitä, joka minun tyköni tulee, minä en heitä ulos (Joh. 6:37)."

Pitääkö sinun olla pelastusasian suhteen välinpitämätön? Sinä ehkä sanot, että olet uskossa ja väität pelastuneesi, vaikka et tiedä kulkevasi lavealla tiellä, joka ei ole pelastuksen tie. Lavealla tiellä on paljon vaaroja, joiden kautta voit menettää lopulta iankaikkisen pelastuksen. Tältä epävarmalta lavealta tieltä Jahushua tahtoo pelastaa sinut. Oletko välinpitämätön joutuessasi veden varaan, tai että talosi palaa? Oletko joutunut koskaan tilanteeseen, ettet voi yksin selvitä? Sanotko: "Ei tässä nyt mihinkään kiirettä ole. Olen tässä hiljaa ja odotan rauhallisesti. Jos pelastuminen on minua varten, niin se vain yksinkertaisesti tapahtuu. Ehdinhän sitä sitten myöhemmin. Pelastuminen ei välttämättä ole minua varten, vaan jotakuta muuta varten. Odotan vain ja katson mitä tapahtuu."

Jos sanoisit tämän palomiehelle, hän ajattelisi sinun olevan järjiltäsi. Palomies vain pyrkisi pelastamaan sinut, mutta sinä vain vastustelisit ja sanoisit happaman näköisenä: "Mitä sinä oikein yrität! Ei minulla ole mihinkään kiire. En minä tarvitse pelastajaa. Kyllä minä yksin jotenkin selviän tästä." Luovuttavatko poliisi tai palomies? Eivät luovuta, vaan he pyrkivät pelastamaan sinut kenties entistä ronskimmalla tavalla. Tärkeämpää on pelastautuminen taivasten kuningaskunnan kaidalle tielle!

Mutta ennen kuin voit pelastautua, on sinun saatava HALU pelastua? Mistä sinä, uskova nykyajan kristitty, sellaisen halun saat? Jahushuan on vaikea pelastaa sinua, jos olet haluton ja yhteistyökyvytön. Sanot ehkä, että 'kun tulin Jeesukseen uskovaksi, synnyin ylhäältä'. Tämä ei pidä paikkaansa. Uskoon tulemisen yhteydessä ei synnytä ylhäältä. Usko "Jeesukseen" ei tarkoita samaa kuin ylhäältä syntyminen. Itse olin ollut uskova 30 vuotta ennen kuin koin ylhäältä syntymisen suuren ihmeen. Yksikään nykyajan kristitty ei ole ylhäältä syntynyt, koska heidän korvausteologiansa tehokkaasti estää sen. Kuinka voit pelastua, kun aina vain haluat vaeltaa laveaa tietä pitkin?

Tulipalo tai muu onnettomuus saa sinut etsimään inhimillistä pelastusta, mutta on olemassa vielä eräs paljon järkyttävämpi kokemus. JHWH näyttää sinulle, millainen on lavean tien vaeltamisesi Hänen silmiensä edessä. Tämä saa sinut vaikeroimaan, koska silloin sinä näet totuuden. Vain totuuden näkeminen saa sinut irtisanoutumaan nykyajan kristillisen valtakunnan lavean tien vaeltamisesta sisäisesti ja ulkoisesti. Silloin lähdet lavealta portilta kohti taivasten kuningaskunnan ahdasta porttia, vaikka et sitä porttia vielä näekään. Viimein, taivasten kuningaskunnan opetuksen kautta synnyt ylhäältä ja näet taivasten kuningaskunnan salaisuuden ja kaidan tien! Tämä kokemus on uskoon tulemista paljon voimakkaampi kokemus. Tärkeää on, että sen verran ymmärrät, että nykyajan kristittynä uskovana pelastaudut lavealta tieltä. Nyt on sinun pelastautumisesi hetki.

Pelastautuminen lavealta tieltä lähtee siitä, että ymmärrät, että sana iankaikkisesta autuudesta on kuoleman vakava asia. JHWH'n sana kertoo meille faktat. On olemassa taivas ja helvetti, jonka keskellä kärsimykset jatkuvat ikuisesti. Älä pelkää sitä, että pelastautumisyrityksesi epäonnistuu. Kun sinulla on HALU pelastautua, sinä voit pelastua, koska on olemassa sellainen Pelastaja, joka ei koskaan epäonnistu. Hän tahtoo pelastaa laveaa tietä kulkevan nykyajan uskovan kristityn! Kun sinulla on HALU, se riittää JHWH'lle, joka tarttuu sydämesi kaipaukseen. Hän johtaa sinut taivasten kuningaskunnan opetuksen kautta näkemään taivasten kuningaskunnan salaisuuden. Silloin saat löytää taivasten kuningaskunnan ahtaan portin ja käydä siitä sisään, ja siinä yhteydessä saat itsesi kieltämisen ja ristiinnaulitsemisen kautta luovuttaa kokonaan elämäsi Hänelle. Silloin ensimmäistä kertaa todellinen pelastusvarmuus ja rauha laskeutuu yllesi ja elämääsi!

Onko JHWH sadisti, kun Hän loi helvetin, jonne joutuvat kaikki syntijätteet, joita taivas ei voi käsitellä? Eikö voimakkaasti radioaktiivisia aineita haudata maan alle luolastoon niin kuin tehdään muillekin vaarallisille kemikaaleille ja myrkyille? Oletko sitä mieltä, että näiden myrkkyjen tulisi olla keskuudessamme? Ethän haluaisi kemiallisten aineiden kaatopaikkaa takapihallesi? Eikö siis JHWH'lla saisi olla paikkaa, jonne 'ongelmajätteet' kerätään? Ikuisuuden pahin 'ongelmajäte' on synti. Tämä on todellinen 'supermyrkky', jonka rinnalla ajalliset kemialliset aineet ovat hyvin mietoja. Taivas ei kykene jälkikäsittelemään syntiä ja tekemään sitä vaarattomaksi (Ilm. 20:1-3).

JHWH'n sana osoittaa selvästi, että ajan rajan tuolla puolen Hän ei kykene poistamaan syntejä. Siellä Hän on synnin edessä täysin voimaton, koska Hän ei ole tätä 'supermyrkkyä' luonut. Ei auta silloin, vaikka kuinka huudat Häntä avuksi! Synti on maailmankaikkeuden pahin 'supermyrkky', jolle ei ole Kaikkitietävä JHWH keksinyt mitään muuta loppusijoituspaikkaa kuin iankaikkisen helvetin, joka on tarkoitettu perkeleelle ja hänen enkeleillensä (Matt. 25:41).

Mutta tässä ajassa on eräs 'puhdistuaine', joka puhdistaa synnin täysin. Etkö sinä käytä lattioittesi ja kotisi pintojen puhdistamiseen tai vaatteittesi pesemiseen pesuaineita? Etkö sinä pese itseäsi saippualla ja hiuksiasi shampoolla? JHWH'lla on myös 'pesuaine', joka on vertaansa vaille. Tätä ihmeellistä 'pesuainetta' ei saa markettien hyllyiltä eikä mistään kemiallisia tuotteita myyvistä liikkeistä. Yksi tippa tuota ihmeellistä ainetta 'maksaa' enemmän kuin maailman kansojen kansalliset omaisuudet yhteensä (1 Piet. 1:18). Mikä on tämä ylen kallis 'pesuaine', jonka arvokkuuden rinnalla jalokivet ja kulta eivät ole yhtään mitään? Tämä ylen arvokas aine on Jahushuan pyhä veri.

Etkö sinä haluaisi tulla puhdistetuksi tällä ihmeellisellä 'pesuaineella'? Näiden ajallisten puhdistusaineiden teho lakkaa, mutta taivaallisen 'puhdistusaineen' teho jatkuu iankaikkisesti: "Ja minä (Johannes) sanoin hänelle: 'Adoni, sinä tiedät sen'. Ja hän sanoi minulle: 'Nämä ovat ne, jotka siitä suuresta ahdistuksesta tulevat, ja he ovat pesseet vaatteensa ja valkaisseet ne Lampaan veressä' (Ilm. 7:14)."

Ajattele tätä! Jahushuan veri pesee 'matkapukusi' eikä siinä vielä kaikki! Jahushuan pyhä veri valkaisee vielä vaatteesi! Ei mitään tietoa tai muistoa enää synnistä, kun Jahushuan veri puhdistaa sinun syntisi pois! Kaikki vaarat, murheet ja tuskat, mitä synti voisi aiheuttaa tulevaisuudessa, on iankaikkisesti poistettu elämästäsi. Etkö haluaisi puhdistua tällaisella ihmeellisellä 'puhdistusaineella'?

JHWH on ilmoittanut pyhässä sanassaan, että jokainen ihminen on tehnyt syntiä (Room. 5:12). Kaikki ihmiset ovat siis tahritut laittomuuden tekemisestä, mutta onneksi taivaallinen rakastava Isä ei jättänyt ihmistä, vaan lähetti meille Jahushuan, joka sovitti synnit ristillä ja vuodatti pyhän verensä syntiemme sovitukseksi. Niin kuin juutalaiset vietiin kohti kaasukammioita keskitysleirien jonoissa, eivätkä he voineet itseänsä auttaa, samoin emme mekään voi itseämme auttaa ilman Jahushuan pyhän veren armoa, vaan menemme varmaa iankaikkista tuhoa kohti. Siunattu olkoon Hän, joka tuli meidän ja helvetin väliin ja maksoi täyden hinnan!

Sinä, nykyajan kristitty uskova, joka olet lukenut tämän kirjoituksen ja tahdot antaa elämäsi tuolle ihanalle ja valloittavalle Persoonalle, Jahushualle Messiaalle ja tahdot löytää taivasten kuningaskunnan kaidan tien. Rukoile kanssani tämä rukous:

Jahushua, tunnustan, että olen syntinen ihminen ja olen tehnyt paljon syntiä Sinua vastaan. Anna anteeksi kaikki syntini ja puhdista pyhällä verelläsi. Anna minun löytää taivasten kuningaskunnan opetuksen kautta näkevät silmät. Synnytä minut ylhäältä, että näkisin taivasten kuningaskunnan salaisuuden ja ahtaan portin, niin että pääsisin pelastuksen kaidalle tielle!

Vapauttava rukous:

Julistan sinulle JHWH'n omana sinun syntisi anteeksi annatuiksi Jahushuan pyhän veren tähden. Tästä hetkestä lähtien Jahushua johdattakoon sinua taivasten kuningaskunnan opetuksen kautta ylhäältä syntymiseen ja tekemään oikea valinta, että lavean tien sijasta valitset kaidan tien.

Kun rukoilit rukouksen vakavasti, alat vähitellen siirtyä voittajien puolelle nykyajan kristittyjen epävarmalta osastolta. Ota yhteyttä meihin, kun olet ymmärtänyt, että tarvitset taivasten kuningaskunnan kaidan tien pelastusvarmuuden. Annamme lisää taivasten kuningaskunnan perusteista neuvoja ja ohjaamme sinua uskontiellä eteenpäin (yhteystietomme löydät sivustolta, vasemmalta palkista klikkaamalla).

Toivotan jokaiselle tämän ratkaisun tehneelle nykyajan kristitylle Jahushuan siunausta!

Julkaistu 2012 - 2014

Mauno K.

Muokattu: 19.09.2017

Jaa tämä artikkeli Facebookissa:
Jaa

Muita sinua mahdollisesti kiinnostavia artikkeleita:
12 Jaakobin poikaa - Heimojen sauvat - Shavuotin kertomaa - Oletko sinä Israelilainen?
Keskustelu kategoriassa Yleiset, johon tämä artikkeli kuuluu
Keskustelua pyörittää Disqus