Alikategoria: israelin huone.Luettu: 64 kertaa. Osuttu: 8 kertaa. Fontin koko: pienennä - suurenna

UUTTA(KO)?

Ensin ilmestys, joka annettiin minulle tänä aamuna tosi varhain, n. 04.00

- Näin lumiauran, ja me Israelinhuoneen kirjoittajat olimme kuljettajina. Aurasimme tietä. Mutta kun menimme auralla tietä pitkin ohitse, niin lumi pöllysi ihmisten päälle ja peitti heistä jotkut ihmiset. Suuri lumikasa peitti alleen ihmisiä, ja he sitten kaivautuivat pikkuhiljaa sieltä lumen alta, jotkut kovalla vaivalla. -

Selitys:

Me auraamme tietä lukijoille ja kuulijoille tässä maassa. Me olemme täällä tienaukaisijoita, jotka seuraavat JHVH'aa, kuten Miika 2:13 kertoo. Uudet lukijat, jotka lähtevät seuraamaan tekstejämme täällä kaikkein uusimmalla sivulla, eivät pysy perässämme, vaan jäävät 'lumen alle'. Eli jotkut uudet lukijat saattavat kokea tulleensa seuraamaan sellaisia artikkeleita, jotka ovat aivan liian vahvaa ruokaa. Kas, hengellistä ruokaa on sekä maitoruokaa että vahvempaa ruokaa! Maitoruoka kuuluu vasta uskoontulleille ja niille, joille Israelin Huoneen asiat ovat ihan uusia, tai kovin uusia.

Liharuoka, vahvempi, kuuluu heille, jotka ovat jo päässeet maistamaan näissä asioissa, kuinka JHVH on hyvä. Vahva ruoka kuluu heille, jotka ovat päässeet osallisiksi hengellisistä aarteista, ja heille, joille Herra on vuosia tai vuosikausia puhunut.

***

Uudelle lukijalle:

Hyvä lukija, jos olet vasta uskoontullut tai näissä Israel-asioissa "ihan pihalla", tai aivan uusi lukija, niin nämä tämän uudistetun Israelin huoneen artikkelit ovat sinulle liian vahvoja: Älä ihmeessä ala lukemaan tuoreimpia artikkeleita täällä, vaan ota suosista esiin ihan vanhemmat tekstit. Ala lukea ihan alusta, ja mene vanhemmalle sivustollemme ja lue esimerkiksi artikkeli Jeshuan risti. Jatka sitten siitä, ja etsi aina joko ne artikkelit, joissa ei ole vuosilukua, tai vuodesta 2009 alkaen.

Jeshuan risti: http://israelinhuone.com/jeshuanristi.php

Tuo vanhempi artikkeli "Jeshuan risti" on kirjattu ylös v. 2009, vaikka sitä ei allekirjoituksesta näykään. Ne artikkelit, joissa ei näy vuosilukua, ovat joko vuodelta 2009 tai vanhempia (tai jopa paljon paljon vanhempia) kirjoituksia. Ensimmäinen Israelinhuoneen sivu on ollut blogi, ja sinne ovat kirjatut kaikkein varhaisimmat Netti-artikkelit, jotkut jopa vuodelta 2001. Blogista on osa siirretty v. 2009 sivustoon.

LISÄYS: Etusivulla on jo noin puolen vuoden ajan ollut "paketti" uusille lukijoille, sieltä klikaten pääsee kolmiosaiseen artikkelikoosteeseen, joista kannattaa lähteä lukemaan, olkaapa hyvät! (20.06.2014)

***

Siunausta kaikille lukijoille!

Etsitään yhdessä Israelin Pyhää Jumalaa, Kasvojaan, ja Hänen tekojaan ja luomistöitään! Etsitään ensin Hänen Kuningaskuntaansa, joka on maan päällä niinkuin taivaassa! Hän haluaa ilmestyä omalle kansalleen Israelille; Hän haluaa Israelin olevan kirkkautena, suolana ja valona pakanakansoille! Sitä varten on Israelinhuoneen sivustot, ja alasivusto Sinetti, tehty.

Sivustomme perustuu Hänen tahtoonsa ja Häneen Sanaansa, sekä Hänen kutsuunsa. Hän antoi tehtävän meille, ja sitä me olemme tehneet. JHVH meitä edelleen Työssään auttakoon ja siunatkoon!

Profeetallinen Sanansa tähän lopuksi:

Hän kokoaa omansa ympäri maapallon, maan jokaiselta kulmalta Hän kutsuu!
Tulkaa ja juokaa, ja nähkää kuinka JHVH (Herra) on hyvä! Amein!

Teija K. Israelinhuoneesta,
05.12.2013, lisäys/päivitys tehty 20.06.2014
edit 08.10.2017

Jaa tämä artikkeli Facebookissa:
Jaa

Muita sinua mahdollisesti kiinnostavia artikkeleita:
Messiaanisten varojen käyttö - Juuda ja Efraim - He tiesivät - Jumalan Sanan ruokaa
Keskustelu kategoriassa Profeetalliset, johon tämä artikkeli kuuluu
Keskustelua pyörittää Disqus