Alikategoria: JHWHn tahto.Luettu: 29 kertaa. Osuttu: 50 kertaa. Fontin koko: pienennä - suurenna

Huomautus: Artikkelin kirjoittaja vastaa vain omista kirjoituksistaan, eikä jaa automaattisesti mitään näkemystä tai kantaa muiden sivustolla kirjoittavien kanssa.

Todellinen Jumala

Tässä artikkelissa heitän sinua naamaan märällä rätillä, todellisuudella, josta et halua tietää. Ja tässä artikkelissa kirjoitan rankkaa asiaa, siis olkoon tämä kirjoitus Herran Vasara, Tuhoase, joka murskaa ne rakenteet, joita sinä olet pystyttänyt Herran eteen. Sortukoon maahan ne alttarit, joita sinä olet pystyttänyt Herralle ja syttyköön sinun temppelisi tuleen. Herran miekka käyköön sinun perhekuntasi ylitse ja puhdistakoon sinut kaikesta vääryydestä. Ja Herran kämmen on sitten armahtava niitä köyhiä ja kurjia, joilta sinä olet silmäsi ummistanut.


Palvotko sinä Jumalaa?

Minä tulen sinua vastaan kadulla, sillä sinä olet siellä todistamassa ja minä sanon sinulle, ”minä en usko Jumalaan, lopeta se saarnaaminen!”. Miten reagoit? Tuntuuko se pahalta, että minä hylkään Jumalan? Tai tuntuuko se pahalta, että minä hylkään sinut tai seurakuntasi? Kenet minä oikeastaan olen hylkäämässä ja mistä sinulle oikeastaan tulee huono olo? Siitäkö, että minä hylkään sinun lihan epäjumalasi, tai kenties siitä, että minä en suostu olemaan sinun ystäväsi? Et voi väittää, etteikö näin olisi, ainakin osaksi, ellet sitten ole kuin enkelit Taivaassa. Mutta, kuinka paljon, ja millä lailla? Tutki sydäntäsi.

Entä mistä sinä tiedät onko ajatuksesi Jumalasta ensinkään oikea? Kenen puolella sinä oikein seisot? Sanot, että sinussa on Pyhä Henki? Niinkö? Pistetään sinut kokeeseen.

Ajattele itsesi tilanteeseen, missä sinä olet menettänyt aivan kaiken omaisuutesi, mukaanlukien lompakkosi ja lisäksi sinun pienet tyttäresi ovat nälissään. Tulva on vienyt ja upottanut sinun kaiken omaisuutesi. Mutta, tulva ei ole vienyt oudon naapurisi omaisuutta, hänen talonsa on ainoana maanosassa säästynyt tuholta. Ja sinun outo naapurisi on lähtenyt pois hyväksi aikaa, tulvien ajaksi. Mutta, kun katselit hänen lähtevän pois, näit, että hän unohti lukita talonsa oven..

Lähdetkö perheinesi kävelemään 20 kilometrin päähän saman tien, vai käytkö ensin varastamassa naapurisi talosta vähän ruokaa, että tyttäresi jaksaisivat lähteä matkaan?

Tajuat kyllä idean, hä? Löydän kyllä sinun heikkoutesi! Jos tämä ei ole se, niin tiedä, että lista on pitkä! Alat varmaan jo lisäksi käsittämään, mihin Herra syyttäjää (heb. satan) tarvitsee?

Useasti sinä ”menet siihen taloon” ja ”varastat”, ja sinä oikeutat sen olosuhteillasi. Sinä, kirottu syntinen!

Vaan tiedätkö mitä Jumalan Palvelija olisi tehnyt? Hän olisi huutanut Herran puoleen ja Herra olisi järjestänyt perheelle ruuan! Mikä on sinun puolustuksesi Herran, Taivaan ja maan Luojan edessä?!

Ja sitten sinä kysyt miksi Voima puuttuu Seurakunnasta! Etkö sinä tiedä, että Herran täytyy ensin ajaa ruoskalla sieltä ulos kaikki kaupustelijat ja ryövärit?! Sinähän ryöstät Herralta, eli lähimmäiseltäsi ja jakelet omillesi, sanoen, ”kyllä Herra ymmärtää”!

Ja sitten sinä vielä kysyt miksi Seurakunnassa sairastetaan, kun kaikki on hyvin! Etkö sinä tiedä, että ”terveet” eivät tarvitse Parantajaa, vaan sairaat?! Sinusta on Herra sanonut, ”kutsutut eivät tulleet häihin”. Ja Hän on myös sanova, ”siis kutsukaa kadunmiehet sisään”!

Sillä, Herra vihaa sitä, joka sanoo hyvää pahaksi ja pahaa hyväksi (Isa 5:20)! Hän vihaa sitä, joka muuttaa Hänen Lakiaan ja Hänen Säädöksiään oman ähkynsä takia (Deu 4:2)! Hän itse, Herra, ei muutu (Mal 3:6a) ja Hän ei ole niin kuin ihmiset, Hän ei valehtele, eikä koskaan kadu (Num 23:19).

Herra vihaa sitä, että Hänen Säädöksensä Seurakunnasta ja sen rakenteista korvataan ”naapurista varastetulla ruualla”( Deu 20:18)! Hän vihaa sitä, että Hänen Palvelustyönsä Lähimmäisenrakkaus ja Hänen Uhrinsa Antautumus, korvataan uskonnollisilla riiteillä (Hos 6:6)! Hän vihaa sitä, että te sanotte, kaikilla teoillanne ja vaelluksellanne, ”Herran käsi on liian lyhyt”(Isa 59:1-2)!

Tästä hyvästä Herra on heittävä teidät kadotukseen ja lakaiseva aittansa akanoista, ellette tee parannusta ja käänny teiltänne! Kirjoitettu on:

Luk 18:25  Helpompi on kamelin käydä neulansilmän läpi kuin rikkaan päästä Jumalan valtakuntaan.

Ja vielä:

Ja Laodikean seurakunnan enkelille kirjoita: 'Näin sanoo Amen, se uskollinen ja totinen todistaja, Jumalan luomakunnan alku: Minä tiedän sinun tekosi: sinä et ole kylmä etkä palava; oi, jospa olisit kylmä tai palava! Mutta nyt, koska olet penseä, etkä ole palava etkä kylmä, olen minä oksentava sinut suustani ulos. Sillä sinä sanot: Minä olen rikas, minä olen rikastunut enkä mitään tarvitse; etkä tiedä, että juuri sinä olet viheliäinen ja kurja ja köyhä ja sokea ja alaston. (Ilmestyskirja 3:14-17)

Ja vielä kerran, mitä Herra on käskenyt sinun tehdä, on nähdä köyhyytesi, laittaa aarteesi vihdoin Taivaaseen ja tehdä parannus:

Minä neuvon sinua ostamaan minulta kultaa, tulessa puhdistettua, että rikastuisit, ja valkeat vaatteet, että niihin pukeutuisit eikä alastomuutesi häpeä näkyisi, ja silmävoidetta voidellaksesi silmäsi, että näkisit. Kaikkia niitä, joita minä pidän rakkaina, minä nuhtelen ja kuritan; ahkeroitse siis ja tee parannus. (Ilmestyskirja 3:18-19)

Jos tämän teet, niin sinulla on palkka Taivaassa.


Joel 26.07.2013

Jaa tämä artikkeli Facebookissa:
Jaa

Muita sinua mahdollisesti kiinnostavia artikkeleita:
Israelin paluu - Tsar hamashicha - Clean or unclean, what sayeth the Science - Ei rakasta, rakastan
Keskustelu kategoriassa Seurakunta, johon tämä artikkeli kuuluu
Keskustelua pyörittää Disqus