Alikategoria: messiaanisuus.Luettu: 58 kertaa. Osuttu: 19 kertaa. Fontin koko: pienennä - suurenna

Huomautus: Artikkelin kirjoittaja vastaa vain omista kirjoituksistaan, eikä jaa automaattisesti mitään näkemystä tai kantaa muiden sivustolla kirjoittavien kanssa.

Tämä on Sota

Tässä artikkelissa kerron helposti ymmärrettävällä ja loogisella tavalla, mitä Herran Sana opettaa Vaeltamisesta, Sotimisesta ja Voittamisesta. Osoitan maalaisjärkeä apuna käyttäen miksi vain Raamatullinen Vaellus on oikein ja extra vie kadotuksen tielle.


Kompromissit

Mikä on aivan ruohonjuuritasolla erona Raamatullisen Vaeltamisen ja esimerkiksi kristillisen vaeltamisen välillä? Se, että Raamatullisessa Vaeltamisessa EI tehdä kompromisseja, koskaan! Yksi esimerkki kristillisen vaeltamisen kompromisseista on taas edessä, nimittäin joulun vietto. Tämä juhla ei ole Raamatullinen, mutta kristillisyydessä siitä kompromissoidaan Hänen syntymäjuhlansa, ikään kuin Raamatullisena, vaikka Hän ei ole edes syntynyt jouluna (asiantuntijoiden laaja konsensus).

Miksi kompromissit ovat väärin? Siksi, että kompromissit toimivat VAIN kun osapuolet ovat valmiita työskentelemään yhteen hiileen.
Kompromissit ovat siis pariskuntia, poliittisia puolueita ja muita senkaltaisia varten. >>>>Kompromissia EI voi tehdä polaaristen vastakohtien välillä!!<<<<
Kompromissi hyvän ja pahan, oikean ja väärän, välillä ei ole puoliksi hyvä, se on täysin, totaalisen paha!!!

Jotta tämä selkiäisi sinulle, ajattele, että Jumala olisi tehnyt kompromissin Saatanan kanssa, sillä tämä on se, mitä Saatana yritti Hänet saada tekemään Hänen ollessaan erämaassa kiusattavana (Mat 4:9-10). Silloin meillä ei olisi toivoa Pelastuksesta ja kaikki olisi pilalla!

Kompromissi hyvän ja pahan välillä, eli tasapaino hyvän ja pahan välillä, oikean ja väärän välillä, on satanistinen, okkulttinen oppi, jin ja jang! Tähän syntiin syyllistyminen on hyppäys Saatanan leiriin, se on yhtä kun ottaa pedon merkki ja luulla sitten pääsevänsä Taivaaseen! Herätkää nyt hyvät ihmiset!

Israel syyllistyi juuri tähän syntiin, otti pakanain tapoja mukaan Herran palvelukseen ja Jumala hävitti sen maastaan! Miten kukaan voi olla näkemättä, että samaan syntiin syyllistyminen ei ole mikään pikkujuttu?! Ettekö te tiedä, että vähäinen hapatus hapattaa koko taikinan (1Co 5:6)?!

Miksi Israel on osin takaisin maassaan? Koska he eivät enää syyllisty tähän syntiin! Nyt he ovat pelkästään kylmiä, eivät haaleita. Kylmä on parempi kuin haalea! Tämä on profetia tälle ajalle, Laodikean Seurakunnalle:

Rev 3:14  Ja Laodikean seurakunnan enkelille kirjoita: 'Näin sanoo Amen, se uskollinen ja totinen todistaja, Jumalan luomakunnan alku:
Rev 3:15  Minä tiedän sinun tekosi: sinä et ole kylmä etkä palava; oi, jospa olisit kylmä tai palava!
Rev 3:16  Mutta nyt, koska olet penseä, etkä ole palava etkä kylmä, olen minä oksentava sinut suustani ulos.

Herra ei vitsaile! Joko sinä lopetat kompromissien tekemisen tai jatkat matkaa helvetin suuntaan! Synnin loppu on kuolema!


Epäonnistuminen

Kompromissien teon lopettaminen, johtaa siihen, että alat tekemään vain sitä, mikä on 100% oikein ja totaalisen Pyhää Herran Silmissä. Kun siihen alkaa, on edessä epäonnistumisia. Miten epäonnistuminen sitten eroaa kompromissien teosta, eikö olisi parempi tehdä kompromisseja?

Vastaus: EI, sillä suurin synti mitä ihminen tekee, EI OLE epäonnistuminen Pyhän Jumalan edessä. Vaan  tavoitteiden asettaminen liian alas, eli kompromissointi.
Minä sanon sinulle: epäonnistuminen jo mahtavan asian yrittämisessäkin on KUNNIAKASTA!

Johan tämä on näkyvissä yhteiskunnassakin! Kumpi on parempi yritys-strategia: pienellä liekillä eteenpäin, vai mahdollisimman suurten riskien otto ja epäonnistumisien kestäminen? Nokia alkoi mennä pikkuliekillä, ja miten sille kävi?! Mutta, Supercell uskalsi ottaa riskejä ja teki miljardeja!

Jas 2:20  Mutta tahdotko tietää, sinä turha ihminen, että usko ilman tekoja on voimaton?
Jas 2:21  Eikö Aabraham, meidän isämme, tullut vanhurskaaksi teoista, kun vei poikansa Iisakin uhrialttarille?
Jas 2:22  Sinä näet, että usko vaikutti hänen tekojensa mukana, ja teoista usko tuli täydelliseksi;
Jas 2:23  ja niin toteutui Raamatun sana: "Aabraham uskoi Jumalaa, ja se luettiin hänelle vanhurskaudeksi", ja häntä sanottiin Jumalan ystäväksi. 

Aabraham oli valmis ottamaan SUURIMMAN riskin ikinä!! Hän nousi ylös uhraamaan oman poikansa! Mieti sitä!


Voitto

Mutta, tiedätkö sinä, miten Aabrahamin 100% tottelevaisuus päättyi?

Gen 22:13  Niin Aabraham nosti silmänsä ja huomasi takanansa oinaan, joka oli sarvistaan takertunut pensaikkoon. Ja Aabraham meni, otti oinaan ja uhrasi sen polttouhriksi poikansa sijasta.

Se päättyi siihen, että Jumala antoi Uhrin! Mitä tämä tarkoittaa? Tämä tarkoittaa, että mikäli sinä et yritä ja epäonnistu, sillä epäonnistuminen on mahdollista vain täydellisen yrittäjälle, Jumalalla EI vastaavasti ole Täydellistä Uhria sinun edestäsi!

Heb 10:26  Sillä jos me tahallamme teemme syntiä, päästyämme totuuden tuntoon, niin ei ole enää uhria meidän syntiemme edestä,
Heb 10:27  vaan hirmuinen tuomion odotus ja tulen kiivaus, joka on kuluttava vastustajat.

Tässä on suuri Viisaus, jos sinä epäonnistut yrityksessä noudattaa Herran Käskyä, sinä ET oikeasti epäonnistu, vaan Jumala itse on sinun onnistumisesi! Mutta, jos sinä et yritä noudattaa Herran Käskyä, olet tiellä kohti kadotusta.

Joh 8:10  Ja kun Jeesus ojensi itsensä eikä nähnyt ketään muuta kuin naisen, sanoi hän hänelle: "Nainen, missä ne ovat, sinun syyttäjäsi? Eikö kukaan ole sinua tuominnut?"
Joh 8:11  Hän vastasi: "Herra, ei kukaan". Niin Jeesus sanoi hänelle: "En minäkään sinua tuomitse; MENE, ÄLÄKÄ TÄSTEDES ENÄÄ SYNTIÄ TEE".

Oliko Hän sadistinen, kun Hän käski naista pitämään kaiken Jumalan Lain virheettömästi, sillä "synti on Lain rikkomus"(1Jn 3:4)?

Ei ollut, sillä se on Jumalan Laki, joka säätää Uhrin, "jos te Moosesta uskoisitte, niin te uskoisitte minua; sillä minusta hän on kirjoittanut"(Joh 5:46). Siinä missä Lakia ei ole, EI ole Uhria, sillä Laki säätää Uhrin!

Raamatullisessa Vaeltamisessa on siis kyse siitä, että tekee kaikkein parhaimpansa sen eteen, että täyttää Herran Käskyt ja siinä missä epäonnistuu, sillä jokainen epäonnistuu, on Herran Armo ylenpalttinen ja puhdistaa omantunnon.


Joel 7.12.2013

Jaa tämä artikkeli Facebookissa:
Jaa

Muita sinua mahdollisesti kiinnostavia artikkeleita:
Heimojen sauvat - Korkeasti Salainen - Israelin puolella
Keskustelu kategoriassa Yleiset, johon tämä artikkeli kuuluu
Keskustelua pyörittää Disqus