Alikategoria: eksegeettinen midrash.Luettu: 45 kertaa. Osuttu: 24 kertaa. Fontin koko: pienennä - suurenna

Huomautus: Artikkelin kirjoittaja vastaa vain omista kirjoituksistaan, eikä jaa automaattisesti mitään näkemystä tai kantaa muiden sivustolla kirjoittavien kanssa.

Menestyksen avain

Tämä artikkeli saattaa olla yksi parhaista mitä olet koskaan lukenut ja tärkeimpiä mitä olet koskaan lukenut. Jos sinulla on ongelmia uskon kanssa, liittyen mihin vain, pieniä tai suuria, on tämä artikkeli hyvä sinulle. Olet ehkä kuullut ja nähnyt kertomaani hipovia neuvoja, mutta nyt saat kuulla sen selkokielellä. Kerron siitä miten voit pitää ensimmäisen käskyn kymmenestä ja miten se on avain menestykseen aivan kaikilla tavoin.


Projektio

Kun joku ei menesty jossain tai palvelee jotain muuta kuin Israelin Jumalaa, hän ajattelee että mitä on ulkopuolella, on sen kuva mitä on sisäpuolella. Siten hän ajattelee että koska hän ei osaa, niin hän ei voi osata. Siten hän ajattelee että koska luotu on tällainen, niin Jumalakin on tällainen. Siten kun hän on sairas, hän ajattelee että hän on sairas ja sairaana pysyy.

Tämä ajattelu lähtee siitä virheestä, että uskoo että Jumala on ihmisen kuva. Mutta, ihminen on kylläkin Jumalan kuva, ei toisinpäin. Jumala projektoi itsensä maailmaan, maailman on turha projektoida itseään Jumalaan.

Deu 5:6 'Minä olen Herra, sinun Jumalasi, joka vein sinut pois Egyptin maasta, orjuuden pesästä.
Deu 5:7 Älä pidä muita jumalia minun rinnallani.
Deu 5:8 Älä tee itsellesi jumalankuvaa, älä mitään kuvaa, älä niistä, jotka ovat ylhäällä taivaassa, älä niistä, jotka ovat alhaalla maan päällä, äläkä niistä, jotka ovat vesissä maan alla.

Kaikki maailman sairaudet ja ongelmat lähtevät siitä, etteivät ihmiset usko, että Hän jota ei kukaan voi nähdä, on suurempi kuin se, mitä voidaan nähdä. Kaikki maailman sodat ynnä muut, ovat ylhäältä päin katsoen aivan järjetöntä, lapsellista touhua; jopa muurahaisetkin ovat viisaampia. Ihmisten ei nykyään edes tarvitse tehdä patsasta jostain jumalasta, kun he pitävät jo toista ihmistä jumalana, ja ovat valmiita uhraamaan lapsiaan sille molokille.

Kun ihmiset eivät usko, he tekevät omiaan ja seuraavat omia lakejaan; toimivat siinä minkä omalla järjellään tietävät, maailma edellä, kristityt perässä. Mutta, kun ihmiset uskovat, he tekevät Jumalan tahdon ja seuraavat Jumalan Lakia, joka on Mooseksesta alkaen selvä, eivät omia kuvitelmiaan, ja Jumalan Siunaus seuraa heitä.

Avain

Miten voi sokea nähdä, kuuro kuulla ja mykkä puhua? Miten voi mennä laatikon ulkopuolelle? Miten voi saada jotain, keksiä jotain tai tajuta jotain, mitä ei ole saanut, keksinyt, eikä tajunnut?

Heb 11:1 Mutta usko on luja luottamus siihen, mitä toivotaan, ojentautuminen sen mukaan, mikä ei näy.
Heb 11:2 Sillä sen kautta saivat vanhat todistuksen.
Heb 11:3 Uskon kautta me ymmärrämme, että maailma on rakennettu Jumalan sanalla, niin että se, mikä nähdään, ei ole syntynyt näkyväisestä.

Avain on koko ajan ollut sinun edessäsi, et ole vain tajunnut sitä! Olet yrittänyt tyhjästä repiä uskoa, taitoa, osaamista ja muuta sellaista. Olet käsittänyt Hebrealaiskirjeen sanat aivan väärin!

Avain on: katso kaikkea sitä hyvää mitä on ja tutki sitä, ja ymmärrä että sen mitä on ulkopuolella, täytyy olla vieläkin suurempaa! Tämä on puhdasta maalaisjärkeä: mitä enemmän tiedät, sitä enemmän sinun pitäisi ymmärtää että on vielä enemmän asioita mitä et tiedä!

Juuri tuota Hebrealaiskirje yrittää sanoa, "ojentaudu sen mukaan, mikä ei näy"! Se on suurempaa, halooo!!

Sinun täytyy ymmärtää, että "mikä nähdään, ei ole syntynyt näkyväisestä"! Meneekö perille? Ei tämä nyt ole kaikki tässä nyt!!

Esimerkkejä:
- Et keksi ideaa? Älä mieti ettet keksi ideaa, vaan katso ja tutki kaikkea mitä olet keksinyt ja mitä on keksitty ja mitä on olemassa. Silloin sinulle syntyy luottamus, että täytyy olla asioita mitä ei olla keksitty ja mitä et ole tullut vielä vain ajatelleeksi. Laajenna mieltäsi ja saat idean.

Huomaa että ne jotka keksivät alinomaan ideoita, eivät koskaan sano itselleen "en minä kelpaa keksimään mitään"! Sentähden he keksivät ideoita, halooo!

- Olet sairas? Älä mieti sitä mikä sinussa on vialla, vaan mieti mikä sinussa EI ole vialla. Keskity siihen mikä sinussa on hyvää. Katsele kaikkea hyvää minkä Jumala on tehnyt. Jumalalla on hyvää jota et näe paljon enemmän kuin se, minkä nyt näet! Hän, joka ei säästänyt omaa Poikaansakaan, vaan antoi hänet alttiiksi sinun edestäsi, kuinka hän ei lahjoittaisi sinulle kaikkea muutakin hänen kanssansa? Sinä saat terveyden heti kun näet miten paljon hyvää olet saanut ja luotat että Jumalalla on lisää!

- Olet vailla jotain tarvitsemaasi tavaraa? Älä mieti sitä ettei sinulla ole sitä tavaraa, vaan katso mitä kaikkea sinulla on. Sinulla on vaikka kuinka paljon! Mutta, Jumalalla on vielä enemmän kuin mitä sinulla on. Tämä ei ole mikään iso ongelma!

- Et osaa jotain? Älä mieti sitä, ettet osaa sitä asiaa, vaan mieti mitä kaikkea jo osaat. Kehitä sitä mitä osaat ja laajenna sitä mitä osaat. Sitten yks kaks huomaat ettei sen toisen asian oppiminen olekaan niin vaikeaa. Osaat niin hyvin tätä ja tätä, mikset siis osaisi sitä toistakin? Jos et osaa mielestäsi vaikka englantia, kehitä suomen kirjoitustaitoasi, ja englannin oppiminen on kummasti helpompaa. Tämä ei ole rakettitiedettä.

Näin on vastaus kysymykseeni: sokea voi nähdä, kun hän kuulee ja kuuro voi kuulla kun hän näkee!


Vahvistus

Kirjoittamani valossa on sinun nyt hyvä lukea seuraava ote Roomalaiskirjeestä. Tämä vahvistaa sen, että Jumalan olemassaolon ja suuruuden näkeminen, ja siten usko Jumalaan, ei ole sen vaikeampaa kuin miksi sen itse tekee.

Rom 1:16 Sillä minä en häpeä evankeliumia; sillä se on Jumalan voima, itsekullekin uskovalle pelastukseksi, juutalaiselle ensin, sitten myös kreikkalaiselle.
Rom 1:17 Sillä siinä Jumalan vanhurskaus ilmestyy uskosta uskoon, niinkuin kirjoitettu on: "Vanhurskas on elävä uskosta".
Rom 1:18 Sillä Jumalan viha ilmestyy taivaasta kaikkea ihmisten jumalattomuutta ja vääryyttä vastaan, niiden, jotka pitävät totuutta vääryyden vallassa,
Rom 1:19 sentähden että se, mikä Jumalasta voidaan tietää, on ilmeistä heidän keskuudessaan; sillä Jumala on sen heille ilmoittanut.
Rom 1:20 Sillä hänen näkymätön olemuksensa, hänen iankaikkinen voimansa ja jumalallisuutensa, ovat, kun niitä hänen teoissansa tarkataan, maailman luomisesta asti nähtävinä, niin etteivät he voi millään itseänsä puolustaa,
Rom 1:21 koska he, vaikka ovat tunteneet Jumalan, eivät ole häntä Jumalana kunnioittaneet eivätkä kiittäneet, vaan ovat ajatuksiltansa turhistuneet, ja heidän ymmärtämätön sydämensä on pimentynyt.
Rom 1:22 Kehuessaan viisaita olevansa he ovat tyhmiksi tulleet
Rom 1:23 ja ovat katoamattoman Jumalan kirkkauden muuttaneet katoavaisen ihmisen ja lintujen ja nelijalkaisten ja matelevaisten kuvan kaltaiseksi.


Joel 8.3.2015

Jaa tämä artikkeli Facebookissa:
Jaa

Muita sinua mahdollisesti kiinnostavia artikkeleita:
Kansalainen - Jumalan pasuuna
Keskustelu kategoriassa Tutkivat, johon tämä artikkeli kuuluu
Keskustelua pyörittää Disqus