Alikategoria: kutsu.Luettu: 33 kertaa. Osuttu: 18 kertaa. Fontin koko: pienennä - suurenna

KUTSUMUKSEMME

Todelliset Messiaan Jeshuan seuraajat, jotka myös Hänen Tooransa tekevät, ovat uskovia ja ovat JHWH'n kutsumia ja valitsemia, joaikojen alusta, näin Sana sanoo. Hän joka on meidät kutsunut, on meitä myös johtava ja ohjaava kaikessa, että Hänen hyvät aivoituksensa ja meille tarkoitettu kutsumus ja armoitus puhkeaa esiin.

Hän on kaikessa varjeleva meitä. Hän on aloittanut työnsä ja vie aloittamansa työn meissä perille, huolimatta siitä, miltä asia meidän silmissämme näyttää tai tuntuu.

Hänen kutsunsa on voimakas, koska se on Hänen Pyhän Henkensä työtä. Pyhä Henki johtaa meitä kaikkeen totuuteen, raittiuteen ja jumalalliseen rakkauteen, joiden kautta vasta me olemme joko valmistumassa kutsuun tai valmiit kutsuun, kasvustamme riippuen.

Meidät on valittu tekemään JHWH'n (Jehova, Herran Nimi) tahtoa maan päällä ja olemaan Hänen kuvansa ilmentymiä kaikissa hyvissä teoissa. Meidät on kutsuttu olemaan valmiit hyviin tekoihin ja toteuttamaan niitä, Hänen rakkautensa avulla ja välityksellä. Itsessämme emme mihinkään hyvään tekoon kykene. Me kykenemme ainoastaan pahoihin tekoihin, ja ilman JHWH'a olemme toivottomia tapauksia.

Mitä valittuna oleminen ja kutsuttuna oleminen meiltä edellyttää? Maksaako se meille mitään?

Jotkut vastaavat, että ei se meille mitään maksa, mutta Jeshualle (Jeesukselle) se maksoi kaiken. Mutta: Raamattu puhuu siitä, että meidän tulee ottaa ristimme ja seurata Jeshuaa. Onko risti siis sellainen asia, ettei se ikäänkuin maksa meille mitään?!

Shauluksen (Paavali) mukaan lihan tulee kuolla. Itseasiassa meidän tulee pitää lihamme kuolleena ristille. Ristiinnaulitulla lihalla ei pidä olla mitään vaatimuksia tai esityksiä JHWH'lle, että "saat JHWH minut, mutta älä vaan ota rahojani" tms.

Luopuminen maksaa. Luopuminen maksoi Hänen kuolemansa ristillä. Jeshualle luopuminen Kirkkaudesta ja lihaksi tuleminen maailmaan maksoi hänen henkensä. Lunnaat olivat kovat: koko maailman kaikkien ihmisten kaikki synnit ja sairaudet kannettiin Golgatan ristillä. Maksettiin hintaa meidän taivasosuudestamme, jota ei olisi ilman verenvuodatusta. Abba/Isä ei olisi ikinä voinut ottaa vastaan luokseen ketään, yhtäkään meistä, ilman Jeshuan veristä uhrikuolemaa. Sillä Hän oli meidän syntimme /syyllisyytemme/velkamme uhrikaritsa.Uhrilammas on hebrealaisessa Raamatussa noin vuoden ikäinen urospuolinen vuohi, jossa ei saanut olla mitään virhettä.

Meillä on pääsy Isän tykö, Jeshuan veren kautta

Armon istuin on meille auki, koska tie sinne on avattu. Isän sydän sykkii omilleen ja Hän halajaa antaa meille armoansa. Hän armahtaa jokaista lastaan, joka Hänen luokseen tulee. Hän kaipaa ja välittää jokaisesta omastaan, kutsutustaan, valitustaan. Me kuulumme Hänelle. Eikö Hän kaipaakin kuulla siitä suuresta sovituksesta, jossa Hänen Poikansa veren kautta meidät tehtiin puhtaiksi ja vapaiksi synnin ja kuoleman laista?! Eikö Hän tahdo yhä uudelleen kuulla meidän ylistystämme Lampaan verestä?! Eikö Hän tahdokin, että me elämme Taivasten kuningaskuntansa opetuslapsina jo maan päällä?!

Kutsutut

Me olemme kutsutut palvelemaan ja palvomaan Häntä, jokaistuu kuninkaallisella istuimellaan, Jeshuaa Messiasta, jolle Elohim on antanut kaiken tuomiovallan! Meidät on vapautettu, armahdettu, tuomiosta, joka tulee koskemaan yli koko maanpiirin niitä, jotka eivät ole ottaneet vastaan Messiaan veren puhdistusta! Ja jokainen polvi tulee notkistumaan Hänen edessään ja tunnustamaan, että Hän on kuningasten Kuningas ja herrojen Herra, JHWH/ Jehova!

Tule Herra Jeshua!

Teija K, julkaistu v. 2009

editoitu 23.01.2018

Jaa tämä artikkeli Facebookissa:
Jaa

Muita sinua mahdollisesti kiinnostavia artikkeleita:
I Y-DNA - Heimojen sauvat
Keskustelu kategoriassa Yleiset, johon tämä artikkeli kuuluu
Keskustelua pyörittää Disqus