Alikategoria: pelastusasiat.Luettu: 18 kertaa. Osuttu: 5 kertaa. Fontin koko: pienennä - suurenna

Huomautus: Artikkelin kirjoittaja vastaa vain omista kirjoituksistaan, eikä jaa automaattisesti mitään näkemystä tai kantaa muiden sivustolla kirjoittavien kanssa.

Kärryjä ja hevosia

Tässä art.. ei, tämä ei ole artikkeli. Tämä on toteuttamani kuva, jonka inspiraationa toimi englanninkielinen sanonta "is like putting horse before the cart". Kuvan saa jakaa, kuvan suora osoite: http://www.israelinhuone.com/horse_cart.png

horse_cart

Kuva 1#. Jeshua, eli Jumalan Sana (sis. Laki) kannattelee ja on teologisena perustana Jumalan Voimalle ja Lain teoille. Jumalan Voima kannattelee ihmistä, ja vetää Lain tekoja, niin että ihmisen vastuulla on vain ohjaus, muttei taakkaa.

Kuva 2#. Ihmiskäskyt ja traditiot kannattelevat uskonnollista järjestelmää, jossa ilman Lain tekoja ei ole pelastusta. Ympärileikkaus ei kuitenkaan ole tie mielen muutokseen, vaan oikeasti mielen muutos on tie ympärileikkaukseen. Näin siis tämä järjestelmä ikäänkuin asettaa hevosen työntämään kärryjä.

Kuva #3. Ihmiskäskyt ja traditiot, kuten joulu, kannattelevat uskonnollista järjestelmää, jossa kielletään Jumalan Voima. Systeemi sinnittelee Jumalan läsnäolon rippeillä, mutta ei jaksa ihmiskäskyjen mudassa vetää hyviä tekoja eikä Armolahjoja. Niistä on tullut sille ylitsepääsemätön taakka, mikä on osasyynä seuraavan kuvan tarinaan.

Kuva 4#. Ihmiskäskyt ja kummalliset tulkinnat Raamatusta kannattelevat uskonnollista järjestelmää, jota on vaikea edes tunnistaa järjestelmäksi. He korostavat Jeesuksen nimeä yli kaiken, ratsastavat kovaa, suvaitsevat homoseksuaaleja, eivätkä ole edes kuulleet Armolahjoista. Laki on heille jonkin muinaisen ukon saivarteluja.

Joel 24.10.2015

Jaa tämä artikkeli Facebookissa:
Jaa

Muita sinua mahdollisesti kiinnostavia artikkeleita:
Täyty Pyhällä Hengellä - Älä lue Raamattua - Profeetallinen sana Israelille - Muukalaiset
Keskustelu kategoriassa Yleiset, johon tämä artikkeli kuuluu
Keskustelua pyörittää Disqus