Yksi

Lukiessani monen monta kohtaa Raamatustani, luin erään kerran ihan viimeiseksi Apostolien teon luvun 4, ja siellä tulee esiin myös tämä käsite ja numero YKSI. Nimittäin luvun 4 lopussa kerrotaan, kuinka apostoleita oli uhkailtu ylipapin ja ylimmäispapillista sukua olevien taholtaja pyhäkön vanhimpien taholta, ja heitä oli kielletty julistamasta Adonain Jeshuan Messiaan kuolemaa ja ylösnousemusta.

Vapaaksi päästyään (ylipappien kuulustelusta) he menivät omiensa tykö ja kertoivat heille kaiken. Ja he alkoivat rukoilemaan, ja paikka jossa he olivat koolla, vapisi, ja he tulivat kaikki Pyhällä Hengellä täytetyiksi. He olivat rukoilleet ja huutaneet Elohimin puoleen sitä, että Hänen Poikaansa kohtaan oli siinä kaupungissa (Jerusalem) kokoonnuttu, eli kokoonnuttu JHVHn Voideltua vastaan, sekä Herodes että Pontius Pilatus kansain ja Israelin sukukuntain kanssa tekemään kaiken, mitä Jehova oli etukäteen edeltä määrännyt tapahtuvaksi päätöksensä mukaan. "Ja nyt Adonai", he rukoilivat, " katso heidän uhkauksiansa ja anna palvelijasi kaikella rohkeudella puhua Sinun Sanaasi; ojenna kätesi, niin että sairaat parantuvat ja tunnustekoja ja ihmeitä tapahtuu Sinun Pyhän Poikasi Jeshuan Nimen kautta".

Ja uskovaisten suuressa joukossa, kertoo Raamattu, oli YKSI SYDÄN ja YKSI SIELU; eikä kenkään heistä sanonut omaksensa mitään siitä, mitä hänellä oli, vaan KAIKKI oli heillä YHTEISTÄ. Ja apostolit todistivat suurella voimalla Jeshuan ylösnousemuksesta, ja suuri armo oli heillä kaikilla. EI myöskään heidän seassansa ollut KETÄÄN PUUTTEEN ALAISTA, sillä kaikki, joilla oli maatiloja tai taloja, myivät ne ja toivat myytyjen hinnan ja panivat apostolien jalkojen juureen: ja jokaiselle jaettiin sen mukaan, kuin hän tarvitsi. Niinpä Joosef, jota apostolit kutsuivat Barnabaaksi -- se on käännettynä: kehottaja -- leeviläinen, syntyisin Kyprosta, myi omistamansa pellon, toi rahat ja pani ne apostolien jalkojen juureen.

Näin siis Apostolien teoissa, luvussa 4 kerrotaan, tapahtumat jakeista 5 - 6 ja jakeesta 21- eteenpäin loppuun, eli jakeeseen 37saakka.

YKSI sielu, YKSI ruumis, YKSI seurakunta, yhtenä porukkana. Onko tämä liian suuri vaatimus nykyajalle, nykykristillisyyteen tottuneille "Jumalan valtakunnan ihmisille"?!

Mutta mitä Raamatussa opetuslapset tekivät toisin kuin nykyseurakunnat nykyisessä kristillisessä, uskonnollisessa maailmassa, jota he kutsuvat "Jumalan valtakunnaksi"? Avainsana on: uskonnollisuus. Sitä he eivät olleet! Jos he olisivat olleet uskonnollisia, niin mitään tuosta ylläolevasta EI olisi tapahtunut heidän keskuudessaan!

Avainasia on: Taivasten Kuningaskunnan Hebrealainen Besora (Ilosanoma) ja sen esiin tuoma Opetuslapseus. Kirjoitin tuolla yllä isoilla kirjaimilla, jotta lukija ymmärtää kuinka tärkeästä asiasta on kyse.

Rukoile täyttä ymmärrystä Jeshualta Messiaalta Pyhässä Hengessä, ja lue Pyhää kirjoitettua Sanaa, pyytäen Häneltä Ilmestystä Taivasten Kuningaskunnasta! Lue sitten Israelin Huoneen opetusartikkeleita ja alasivustoa, nimeltä Sinetti - Opetuksia Taivasten Kuningaskunnasta, niin saat hengellistä ymmärrystä.

Tule ymmärtäväksi, tule taidolliseksi hengellisiin Pyhän Hengen asioihin! Älä jää uskonnolliseksi, uskonnolliseen valtakuntaasi, jonka perustus yhä on Roomassa ja Kreikassa, katolilaisuudessa ja Konstantinuksessa ja pakanallisessa Babyloniassa sekä Zarathustrassa!

Teija K.

Artikkeli on julkaistu ensimmäisen kerran v. 2009-10 välisenä aikana

Editoitu 21.02.2018 ja 07.05.2018

Jaa tämä artikkeli Facebookissa:
Jaa

Muita sinua mahdollisesti kiinnostavia artikkeleita:
Jumalan Sanan ruokaa - Shavuotin kertomaa - Parantajaenkelit
Keskustelu kategoriassa , johon tämä artikkeli kuuluu
Keskustelua pyörittää Disqus