Alikategoria: pelastusasiat.Luettu: 14 kertaa. Osuttu: 3 kertaa. Fontin koko: pienennä - suurenna

VANHA UUDEKSI

Uninäky

Viime yönä näin seuraavan unen. Olin kauppahallin tapaisessa tilassa. Sinne tuli vanha mies, joka tupakoi, ja hän meni maksu- tai ottoautomaatille. Minä haistoin jo kaukaa sen tupakan hajun. Kun mies tuli siihen, muutama ihminen meni häntä torumaan, samoin vartijan näköinen mies joka lopulta tumppasi tupakkansa maahan. Sitten menin minäkin hänen luokseen, ja siinä tilanteessa ei ollut enää ketään muita kuin minä ja tuo vanha mies.

Aloin selittämään miehelle, kuinka hänen tupakanpolttonsa vaikutti keuhkoihini. Mies istuutui automaatin vieressä olevalle tuolille. Hän oli vaivaantuneen näköinen, mutta joutui kuuntelemaan minua. Aloin selittää jotain Raamatusta; selitin asiaa vapaaksi pääsemisestä ja vapautumisesta Messiaassa, sen muistan selvästi.

Mies alkoi muuttua silmissäni ja myös hän itse huomasi tilanteensa ja muutoksen. Hän muuttui nuoremmaksi, ja lopulta hän näytti noin 30-vuotiaalta mieheltä. Hän katsoi käsiään hämmästyneen näköisenä.

Sain hänelle sanan, jonkin tiedon sanan tai vastaavan, jota en enää tarkalleen muista tässä kertoessani, mutta joka myös puhui vapautumisesta. Lopulta mies tajusi tilanteensa. Siihen uni päättyi.

Selitys:

Vanha aika on päättynyt, uusi on sijaan tullut.

Uudestisyntymässä vapaudumme sellaisiksi joiksi meidät on tarkoitettu, Jumalan omiksi, Hänen pojikseen ja tyttärikseen. Hän on Vapauttaja!

Unen jälkeen olin hereillä ja aamu valkeni.

Sitten kuulin selvästi Hengessä, kun minulle sanottiin: "Tällainen vapautus on tarkoitettu tapahtuvaksi ainoastaan Minun kuningaskunnassani".

Selite: Hänen kuningaskuntansa on ollut, on, ja tulee olemaan. Kristillinen valtakuntasysteemi ei ollut olemassa silloin kun Hän opetti maan päällä 12 opetuslastaan, eikä vielä silloinkaan kun Hänen apostolinsa kiersivät eri maakuntia ja maita opettamassa Hänen Sanaansa.

Teija K. 17. pvä 12. hebr. kuuta, 28.02.2013

Jaa tämä artikkeli Facebookissa:
Jaa

Muita sinua mahdollisesti kiinnostavia artikkeleita:
Heimo-Isaskar - Heimojen sauvat - Sekaannusta ja hajaannusta
Keskustelu kategoriassa Yleiset, johon tämä artikkeli kuuluu
Keskustelua pyörittää Disqus