Alikategoria: juhlat.Luettu: 129 kertaa. Osuttu: 40 kertaa. Fontin koko: pienennä - suurenna

Huomautus: Artikkelin kirjoittaja vastaa vain omista kirjoituksistaan, eikä jaa automaattisesti mitään näkemystä tai kantaa muiden sivustolla kirjoittavien kanssa.

Uusi vuosi on alkanut

Tässä artikkelissa käyn lävitse vuoden aloittamiseen liittyvät asiat. Artikkeli on tarpeen, sillä tämä asia jakaa ihmisiä. Tässä artikkelissa pyrin olemaan mahdollisimman selkeä ja tieteellinen.


Vuoden aloittaminen, koko paketti, kaikki todistajat

Niinkuin olen aiemmin kirjoittanut tällä sivustolla olevassa artikkelissa Kalenterin määritys, vuosi aloitetaan siitä uudestakuusta, jossa aurinko on Jeshuan aikaan mennyt Karitsan tähtikuvioon. Jeshuan ajasta tähän päivään on tapahtunut maan akselin muutos, joka on siirtänyt kaikkia eläinradan tähtiä taaksepäin 29 päivää.

Karitsa on hyvin vahva todistus vuoden aloittamisesta. 15 päivää + 29 päivää ensimmäisestä päivästä, ja aurinko on Karitsassa. Tähdet eivät siirry minnekään, heinäsirkat voivat siirtyä Israeliin...


2.

Toinen todistus on se, että aurinko on 10.03.2016 ollut hyvin lähellä kevätpäiväntasausta, joka virallisesti aloittaa auringon vuoden. Ero on ollut päivinä 10 päivää, josta monet sanovat "se on liikaa", mutta he eivät tiedä, että aurinko liikkuu nyt, tähän aikaan, hyvin hitaasti taivaalla, ja on jo uuden kuun aikaan ollut hyvin lähellä kevätpäiväntasausta. Matemaattisesti vain 2.5 % päässä, kun koko vuodessa on 100 %. Aurinko siis on ollut ikäänkuin maaliviivan vieressä, mutta edennyt etananvauhtia. Tätä eroa on hyvin vaikea havaita Israelissa ilman tietokoneita.


3.

Kolmas todistus on se, että Jeshuan noustessa ensihedelmänä Jumalan tykö, on Jeshuan aikaan taivaalla näkynyt Neitsyen, Betulan tähtikuvio, jonka kädessä on viljalyhde. Viljalyhteen nimi on Hepreaksi Tsemach, jonka useimmat tuntevat vain oksana, mutta joka esiintyy 7 kertaa Sanassa tarkoittaen viljaa ja tähkää (em. Hes 16:7 ja Hoos 8:7). Tämä Taivaan lyhde on myös Aviv, josta Sana Käskee:

Deu 16:1 "Ota vaari aabib-kuusta ja vietä pääsiäinen Herran, sinun Jumalasi, kunniaksi, sillä aabib-kuussa Herra, sinun Jumalasi, vei sinut pois Egyptistä, yöllä.

Jeshuan aikaan, ensimmäisessä kuussa, on kirjaimellisesti näkynyt taivaalla juuri auringon laskun jälkeen, yhtä aikaa uusi kuu JA toisella puolella taivasta juuri noussut Neitsyen kädessä oleva Tsemach, latin. Spica, viljan tähkä, joka on korvalla (=Abib). Tämä uusikuu 10.03.2016 + akselin muutos 29pv. ja itä taivaalla näkyy sama merkki!


4.

Neljäs todistus on se, että Jeshua on ensihedelmä ennen kuin suurin osa ohraviljaa on kypsynyt. Hengellinen sadonkorjuu ei ole ollut silloin kunnolla edes alkanut! Tämä on äärimmäisen vahva UL:n todistus, että vähäinenkin määrä Abib ohraa riittää ensihedelmäksi, ja että se otetaan ensimmäisestä osasta puintia, ei jälkimmäisestä. Tämä on vastoin karaiittijuutalaisten käsityksiä, noitten jotka eivät UL:n todistuksesta mitään piittaa, ja jotka sillä tavoin johtavat nuoria messiaanisia harhaan tässä asiassa.


5.

Viides todistus on se, että uusi kuu 10.03.2016 on ollut lähempänä, niin päivällisesti, kuin auringon etäisyytenä asteina, kevätpäiväntasausta, kuin seuraava uusi kuu. Toisinsanoen, nyt alkaneet kuukaudet ovat lähempänä auringon vuotta, kuin mitä ne olisivat seuraavasta aloittaessa. Aurinko määrittää vuodenaikoja.

Jos olisi tehty toisin, oltaisiin selkeästi kauempana vuodenajoista.


6.

Kuudes todistus on se, että tämän sivuston tekijät ovat tienneet ettei 13 kuukautta tule, jo 2015 keväällä, ja täällä sivustolla on koko ajan ollut siitä todistaja, Raamatullinen kalenteri ohjelma, johon ei 13 kuuta oltu merkitty viime vuodelle. Me olemme tähtitieteellisesti tienneet vuoden pituuden jo aikoja sitten, niin varmoja ovat taivaankappaleiden liikkeet. Pitää vain tietää mitä tekee.


7.

Seitsemäs, vähäpätöisin todistus on se, että toinen Aviv ohran etsijäryhmä on todennut Israelissa, valokuvatodistein, että 50% luonnon ohraa on joillakin pelloilla kypsää seuraavan 10 päivän aikana ja hyvissä ajoin ennen ensihedelmiä. Lainaus:

"Initial Report March 9th: This morning around 9 AM we inspected a new location, which we have no inspected before. Over 50 percent of the wild barley will be aviv withing 10 days time on its own. This location will meet all the biblical criteria to be used as a wave sheaf offering during the upcoming month. It is less than a day's journey from the Temple Mount via donkey. The full report will follow after the remainder of today's inspections. Brian and Linda" (http://abibofgod.com/6.html)


8. EDIT 17.03.2016

Exodus 9:22-35 sanoo että ohra oli Aviv, kun tuli rakeita. Niin milloin tuli rakeita? Perustuen kontekstiin, se oli 8 päivä 1. kuuta.

Joosua 5:10-11 kertoo myös että Israelilaiset söivät paahdettua ohraa Pääsiäisen jälkeen. Huomaatko? Ohra joka on kypsää, ei ole enää paahdettavissa tai tarkemmin ei ole edes tarpeen paahtaa, joten ohra oli Aviv vasta Pääsiäisen aikaan!

Meillä siis on Sanan kohtia, jotka suoraan osoittavat ettei ohran tarvitse olla Aviv, ennen ensimmäistä uuttakuuta.


Näin siis kaikki todistajat todistavat yhdessä että nyt on uusi vuosi. Tähdet ensin, muut perässä. Vähäpätöisimpänä vilja, joka kuitenkin kypsyy jos edes on kypsyäkseen, muiden todistajien osoittamaan aikaan. Vilja on vähäpätöisin, sillä jos siihen luotamme, niin mitäs sitten teemme jos hiekkamyrsky tuhoaa sadon, heinäsirkat syövät sen, tai olemme Mooseksen kanssa aavikolla ilman viljaa tai Nooan kanssa laivassa?

Mitä olemme esittäneet, toimii ilman tietokoneita ja nettiä, jos eivät vain kaupungin valot häikäise. Tämä on ainoa todistus, jota voisivat miehet seurata, jos jäisivät kaasulautalle jumiin Tel Avivin edustalle, ilman sähköä ja netti yhteyttä: mikään muu ei toimisi heille.


Joel 11.03.2016

Jaa tämä artikkeli Facebookissa:
Jaa

Muita sinua mahdollisesti kiinnostavia artikkeleita:
Herran ääni pohjoisessa - Ruokavalio
Keskustelu kategoriassa Yleiset, johon tämä artikkeli kuuluu
Keskustelua pyörittää Disqus