Alikategoria: pelastusasiat.Luettu: 35 kertaa. Osuttu: 2 kertaa. Fontin koko: pienennä - suurenna

Huomautus: Artikkelin kirjoittaja vastaa vain omista kirjoituksistaan, eikä jaa automaattisesti mitään näkemystä tai kantaa muiden sivustolla kirjoittavien kanssa.

Te olette ristiinnaulinneet Hänet!

Tämä on herätyksen sana teille jotka olette ristiinnaulinneet Herran. Nähköön teidän sydämenne mitä te olette menneet tekemään.


Teidän oppinne ja tekonne

Mooseksen Laista sanotaan siinä itsessään että, "Se ei ole taivaassa, eikä sinun tarvitse sanoa: 'Kuka nousisi meidän puolestamme taivaaseen noutamaan sen meille ja julistaisi sen meille, että me sen täyttäisimme?'" (Deu 30:12). Mutta, siitä rabbit sanovat että heille yksin on annettu valta tulkita Lakia, ja että Jumalalla ei ole heidän tulkintoihinsa mitään sanomista sillä, "se ei ole taivaassa". Samoin tekevät kristityt, vaikkeivät kylläkään jätä jäljelle niin runsaasti todistusaineistoa.

Rabbien esimerkki annetaan Talmudissa, Baba Metzia 59a, jotta rabbien oppilaat uskoisivat rabbeja. Lainaan tähän kyseisen kohdan kahta viimeistä lausetta, ne ovat riittävät:
"R. Nathan tapasi Elijan (profeetan) ja kysyi häneltä: Mitä Pyhin, siunattu olkoon Hänen Nimensä, teki sillä hetkellä? Hän nauroi iloisesti, ja vastasi, 'Minun poikani ovat päihittäneet Minut, Minun poikani ovat päihittäneet Minut.'".


Mutta ei tässä ole kyse vain juutalaisista

Kristillisyydessä vastaava ilmenee esimerkiksi seuraavasti. Jos joku kristitty kysyy, "mutta, eikö Jumala käskenyt olla syömättä sikaa", niin hänelle vastaa toinen kristitty, että Käskyt on muutettu tai kumottu ihmisten vuoksi. Se ilmentää ajatusta, että: "Käskyt eivät enää 'ole taivaassa', vaan Sana on laskeutunut taivaasta". Kätevästi siis kristitty tekee Jumalan Käskyt alhaisiksi, jotta niitä on ollut tarpeen ja on voitu muokata. Mutta, odotas kun kuulet millä tavalla on "vähän muokattu".

Jumalan Käskyt olivat kyllä alhaisia ja Jumala teki ne alhaisiksi, mutta ainoastaan että maailma tuomittaisiin sillä se ei uskonut Lakia. Mieti sitä. Totisesti siis, Elävä Laki on laskeutunut taivaasta ihmisten piestäväksi, kristittyjen muokattavaksi ruoskalla, niin että sen elämä on valunut maahan, kristittyjen liitettäväksi kiinni auringonjumala Mitraan (risti oli Mitran symboli), juutalaisen haudattavaksi omaan hautaansa, ja nousevaksi ylös taivaaseen!! Ettekö te näe mitä te teette, "KATSO IHMISTÄ"!!

Teidän häpeäksenne Sana nousi taivaaseen, ja osoitti että Laki on Iankaikkisesti Koroitettu Ylös! Laki ei ole kuollut niinkuin te kristityt ja rabbit yhdessä väitätte, Hän Elää!! Sillä Laki ei voinut kauaa olla poissa elävien maasta, kätkettynä arvokkaaseen hautaan, teidän kristittyjen ruoskittua Hänet verille, ja liitettyä Hänet nauloilla epäjumalanpalvelukseen, ja teidän rabbiinisten huutaessa samalla tukea kristityille: "sotkekaa Hänet Mitraan, sotkekaa Hänet Mitraan! (eipähän ole enää Israelin kansan riesana)".

Jumalan kunniaksi, sittenkun te kristityt ja rabbiiniset jo olitte hyvässä uskossa että Laki ei enää tule kiusaamaan teidän uskonnollisuuttanne, totesi Kaikkivaltias Jumala Lain syyttömäksi kaikkiin teidän syytöksiinne. Siinä missä te olitte todistaneet, "Hän sanoi sitä ja Hän sanoi tätä". Todisti Kaikkivaltias Jumala: Hän on Viaton, Tahraton, "ei ollutkaan mahdollista että kuolema olisi voinut Hänet pitää"!!!


Kirjoitettu on: Joka hylkää Mooseksen lain, sen pitää armotta kahden tai kolmen todistajan todistuksen nojalla kuoleman: kuinka paljoa ankaramman rangaistuksen luulettekaan sen ansaitsevan, joka tallaa jalkoihinsa Jumalan Pojan ja pitää epäpyhänä liiton veren, jossa hänet on pyhitetty, ja pilkkaa armon Henkeä! Sillä me tunnemme hänet, joka on sanonut: "Minun on kosto, minä olen maksava"; ja vielä: "Herra on tuomitseva kansansa". Hirmuista on langeta elävän Jumalan käsiin. (Heb 10:28-31)

Katsokaa Poikaa, kääntykää Roomasta ja Pelastakaa itsenne ennen kuin on liian myöhäistä!

Joel 2.11.2015

Jaa tämä artikkeli Facebookissa:
Jaa

Muita sinua mahdollisesti kiinnostavia artikkeleita:
Muukalaiset - Herää, miksi ylöstempaus tapahtuu! - Uskovaisten aviollinen elämä
Keskustelu kategoriassa Yleiset, johon tämä artikkeli kuuluu
Keskustelua pyörittää Disqus