Alikategoria: israelia etsitään.Luettu: 9 kertaa. Osuttu: 7 kertaa. Fontin koko: pienennä - suurenna

Jahushuan Messiaan sanoma ja Hänen antamansa näky viiniköynnöksestä 30.01.2005 yöllä

Koin vasta nyt kutsua kirjoittaa tämä ylös ja esille. Ennen kuin alan kirjoittaa sanomaa ja näkyä, täytyy minun todeta, että JHVH on antanut tänne kirjoitettavaksi vastaavaan viittaavia ennenkin: "Jaakobin lampaat" ja "Ovatko suomalaiset Israelia" -kirjoituksissa. Totean vielä tässä yhteydessä sen, että olemme pitkään olleet tietoisia Israel- ja Israelin heimo-tutkimuksista ympäri maailmaa, mutta me emme ole niitä Israelinhuoneen sivustolla lähteneet arvioimaan, vaikka pidämmekin esille tulleita tutkimuksia myös tärkeinä ja varteenotettavina.

Ja sitten sanomaan ja näkyyn.

Jahushua hymyili vuoteen vieressä seisten, valkeat vaatteet yllään vyötäisiltä kiinni, hohtavana. Hän kumartui puoleemme sanoen: Minä Olen, Minä Olen, Minä Olen. Hallitsen maan ääret ja merten saaret, ja sieltä kutsun omani. Sanon pohjoiselle: "Älä pidätä, etelälle älä jätä". (Jer.23:7-8)

Hän jatkoi: "Sanon pohjan kuninkaalle: Päästä minun kansani, kuten sanoin faaraolle Egyptissä kerran."

Sitten näin käden joka meni yli meren, sitten viiniköynnöksen joka meni kovaa vauhtia käden kanssa, samoin meren yli. => Exodus! Tulkaa kotiin -kutsu!

Köynnös kiersi koko maapallon KAIKKI meret! -> viiniköynnös Psalmi 80:9-12! Viiniköynnös löytyy myös Jesaja 5:7 ja Jesaja 16:8-9

Lopussa kuulin vielä sanat: "Damasko poistetaan kaupunkien luvusta, luhistuu raunioiksi!"

Vielä sen jälkeen näin miten Jahushua Messiaamme rukoillen polvistui ja Hän kiitti Isää ja sanoi lopuksi, että: "Sinä aina kuulet minun rukoukseni!"

Tähän sanoma ja näky päättyi.

Teija K.

Kirjattu ylös Sukkot-juhlan ensimmäisenä päivänä, 15. Eetanim (eli Tishri) kuuta, eli 25.09.2010

Jaa tämä artikkeli Facebookissa:
Jaa

Muita sinua mahdollisesti kiinnostavia artikkeleita:
Rivien välistä - 12 Jaakobin poikaa
Keskustelu kategoriassa Yleiset, johon tämä artikkeli kuuluu
Keskustelua pyörittää Disqus